Mitt liv, sökandet efter kärleken och musiken

Alla inlägg den 29 juni 2015

Av Mr X - 29 juni 2015 16:20

Det är vad det är idag. Har varit lite trött och seg, blev inte mycket sömn inatt. Jag hade hjärtklappning ett tag vilket alltid är en obehaglig känsla. Dock inget farligt eftersom jag kollat med läkare tidigare som sa att jag är i fin form och att det är stressrelaterat. Rätt smart för jag har märkt att det är min kropps sätt att säga ifrån att det blivit för stressigt och att jag ska varva ner. Göra något avkopplande, kanske ta en promenad eller se en film. Alternativt dra ner på antalet koppar kaffe.


Jag tror att hela samhället för den delen skulle tjäna på att stressa ner. Framförallt med internet och det ständiga kravet att uppdatera sin status överallt och vara nåbar för vem som helst när som helst. Jag har i princip valt bort sociala medier. Använder inte Facebook, twitter eller liknande utan begränsar mig till forum ibland samt den här bloggen.  Vad gäller mobilen  så händer det väl att jag smsar ibland eller använder någon chattapp men det blir inte i så stor utsträckning det heller numera.


Det här är en sak som bekymrar mig lite apropå mitt dejtande. Kalla mig gammaldags men jag tycker det kan vara skönt ibland att lämna telefonen hemma eller stänga av den och bara vara i nuet själv eller med andra människor jag umgås med. Som det var på nittiotalet och till viss del under första åren av 2000-talet. Tyvärr verkar det inte vara så många som delar min inställning till det och om jag skulle bli tillsammans med någon som ständigt sitter med mobilen och facebookar eller chattar tror jag det i längden skulle kunna bli ett problem.


Nu ska jag iväg en sväng och hälsa på min mamma. Blir att äta middag där och prata lite, höra hur det är med henne. Hoppas ni andra har lika fint väder idag oavsett var i Sverige (eller annorstädes) som ni befinner er!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag bloggar om mitt liv, om sökandet efter kärleken och allt därimellan! (För att förtydliga, det är inte jag på profilbilden)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad fastnar du först för hos en kille/tjej?
 Ögonen
 Läpparna
 Händerna
 Rösten
 Kroppen (muskler, mage mm)
 Kroppen (bröst, rumpa mm)
 Fastnar inte direkt. Utan mer personligheten/sättet
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29 30
<<<
Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards