Mitt liv, sökandet efter kärleken och musiken

Presentation

URL:    http://singelochsoker.bloggplatsen.se
Registrerad:    2015-06-27 19:19
Senast inloggad:    2015-09-09 22:28
Bloggtitel:    Mitt liv, sökandet efter kärleken och musiken
Förnamn:    Mr X
Efternamn:   
Län:   
Kommun:   
Ort:   
Intressen:   

Jag är jag. Rolig fast ibland väldigt allvarlig. Envis men samtidigt villig att kompromissa. Lättsam fastän jag ibland grubblar väldigt mycket på livet. Snäll men blott enbart mot dem som själv behandlar andra människor bra. Stark, hård och oberörd när så krävs, andra gånger mjuk och kärleksfull. Jag är en osannolik kombination av en mängd motsatser och någon slags hybrid mellan realist och drömmare. Men hittills har det gått bra att balansera de båda iallafall!


Jag har nu nått en punkt i mitt liv där jag känner att vad som fattas är kärlek och därför har jag startat den här bloggen. Jag saknar en kvinna vid min sida och förhoppningsvis finns det någonstans en kvinna som saknar att bli älskad av en man som mig. Ni som läser kommer få en salig blandning av tankar, funderingar,  rapporter från hur det går för mig i dejtingdjungeln samtidigt som jag varvar med andra händelser i mitt liv. Vill ni hjälpa mig framåt - kommentera gärna med era tankar och var delaktiga i bloggen. Eller känner du kanske någon du tror skulle vara en lämplig match för mig? Jamen introducera oss för varandra då!  Följ min blogg hela vägen från början och under resan fram till det spännande slutet då jag hittar rätt och kommer presentera Mrs X för er!

Presentation


Jag bloggar om mitt liv, om sökandet efter kärleken och allt därimellan! (För att förtydliga, det är inte jag på profilbilden)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad fastnar du först för hos en kille/tjej?
 Ögonen
 Läpparna
 Händerna
 Rösten
 Kroppen (muskler, mage mm)
 Kroppen (bröst, rumpa mm)
 Fastnar inte direkt. Utan mer personligheten/sättet
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards