Mitt liv, sökandet efter kärleken och musiken

Alla inlägg den 30 juni 2015

Av Mr X - 30 juni 2015 22:02

När jag inte springer på dejter eller jobbar eller gör annat däremellan så gillar jag att lyssna på musik. Jag är själv hobbyartist och har givetvis ett stort intresse av att botanisera omkring och bekanta mig med ny musik eller att helt enkelt luta mig tillbaka och lyssna på någon rockklassiker. Min smak är ganska bred men främst centrerad kring rock och blues.


I vilket fall. Då det finns en så smart funktion här att man kan lägga in en spotify spelare i sina inlägg bestämde jag mig för att sätta ihop en spellista och dela med mig. Det kommer nog bli ett återkommande inslag framöver med olika teman. Den här kallar jag KnockYourSoxxsOff då den främst består av tunga rock och metal låtar med rejäl punch i dem. Säkert finner du flera bekanta låtar i listan men kanske även några du helt missat? Så vrid upp högtalarna, luta dig tillbaka och njut. Faller listan dig inte i smaken? Håll utkik efter nästa lista som kommer bestå av något helt annat än denna och som måhända är mer av din grej.



Det finns ingenting bättre än musik. Skulle väl vara att vrida upp stärkaren till 10, plugga in guran och slå några ackord men jag tror det är lite för sent nu för att vara uppskattat av mina grannar :-)

Av Mr X - 30 juni 2015 19:57

Har just avnjutit en kopp kaffe och en skål med glass ute. För alla oss som gillar kakdegen bättre än de färdiga kakorna finns det ju nu en glass av Sia med kakdegssmak. Den var inte dum men jag tycker de har snålat lite med kakdegen. Ändå helt klart värd att prova!


Nå nå. Idag var det ju dags för dejt och det är också vad jag dragit mig tillbaka in i mitt svala sovrum för att lämna en rapport om. Jag var på plats på fiket vid avtalad tid och fem minuter senare dök tjejen upp. Vi  hälsade på varandra, beställde en kopp kaffe & fika samt satte sedan igång med att prata. Starten kändes bra - tjejen verkade trevlig och hade fina ögon samt ett smittsamt leende.


Någonstans mellan den första kaffekoppen och påtåren började jag dock lägga märke till att den här tjejen verkligen gillade att prata om sig själv. Faktiskt så mycket att hon stod för omkring 90% av konversationen. Ett tag där så började det helt snurra runt i mitt huvud av att försöka följa med i hennes historier och hålla reda på vem som var vem av alla hennes vänner.  Jag gjorde tappra försök att inflika lite saker om mig själv men den enda gången jag lyckades prata ostört var när hon hade munnen full av chokladboll eller drack en klunk kaffe.


Vid det här laget hade jag börjat ångra bittert hur lättsamt och obekymrat jag avfärdat listan med dejtingmisstag som jag tidigare postat här i bloggen. Det var nämligen inte jag som borde ha tagit en titt på den innan dejten utan hon. Listan kanske hade rätt. Nästa dejt kanske dyker upp svettig och slutkörd direkt från gymmet?


Vi skildes åt efter cirka en halvtimme. Hon skulle träffa en vän och jag skulle hemåt. Jag kanske inte behöver förtydliga att det inte kommer bli en andra dejt - det känns som ett minimikrav att jag kan en vettig konversation med min dejt utan att behöva proppa henne full med mat för att få en syl i vädret! Däremot ångrar jag inte alls att jag gick på dejten - tjejen var trevlig om än alldeles för pratglad, fikat var gott och det känns skönt att ha en färsk dejtingerfarenhet i bakfickan inför nästa gång.

Av Mr X - 30 juni 2015 00:06

Det här var vad som mötte mig förut när jag skulle logga in på bloggen

 


Se så bra det går med mitt sökande! T.o.m bloggsidan försöker lägga in en stöt på mig. Om det bara hade funnits något sätt för oss att umgås på (för att inte tala om hur sexet skulle gå till - var stoppar jag in den egentligen osv?) så kanske du hade haft en chans. Sorry gumman.


I natt är en sån där natt då det vore trevligt om det fanns någon fler i sängen bredvid mig. Det duggar ute och regnet smattrar mjukt mot taket. Det vore mysigt att ligga och prata och hålla om varandra. En kvinna är egentligen som allra finast när hon sover sött tätt intill. Vetskapen att hon litar helt och fullt på mig och vilar tryggt med huvudet lutat mot min axel. De fridfulla och avslappnade ansiktsdragen. Tanken på att hon kommer ligga kvar där när jag vaknar på morgonen och att en ny dag väntar på oss.


Apropå trygg så har jag ofta fått höra att folk känner sig trygga och lugna omkring mig. Jag har funderat ibland på vad det beror på. Kanske är det helt enkelt bara en känsla som vissa människor förmedlar till sin omgivning utan att man riktigt är medveten om det. Jag är ofta lugn även i pressade situationer och håller huvudet kallt. Vet vad som behöver göras och ser till att göra det. Just på det sättet är jag väldigt rationell för jag ser ingen anledning till att oroa sig en massa eller flippa ut över saker då det inte leder till något bra. Således gör jag inte det.


Nu ska jag slappna av med en god bok. Jack London är det som står på menyn, har nyligen börjat läsa hans verk. Det känns som en författare som man bör ha läst åtminstone någon bok av. Imorrn blir det att dejta.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag bloggar om mitt liv, om sökandet efter kärleken och allt därimellan! (För att förtydliga, det är inte jag på profilbilden)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad fastnar du först för hos en kille/tjej?
 Ögonen
 Läpparna
 Händerna
 Rösten
 Kroppen (muskler, mage mm)
 Kroppen (bröst, rumpa mm)
 Fastnar inte direkt. Utan mer personligheten/sättet
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29 30
<<<
Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards