Mitt liv, sökandet efter kärleken och musiken

Senaste inläggen

Av Mr X - 11 juli 2015 23:00

Idag var en rätt trevlig dag. Kom upp lite sent så fick rusa in i duschen så jag inte skulle bli så försenad. Det stod ju nämligen på planeringen att umgås med min familj/släkt. Tog mig ut dit och vi hade det trevligt. Pratade om det ena och det andra och käkade gott, blev en liten promenad också men inte så lång då det regnade större delen av dagen. Nu har det varit för mycket regn tycker jag så man får väl hoppas på bättre väder snart. Och jag som aldrig använder sociala medier ligger ute på insta med bild och har fått likes av folk jag inte ens känner (en släkting knäppte en bild på mig och ville lägga upp den så då fick hon göra det). Haha ja jösses.


Annars är det inte så mycket nytt här. Jag tog mig tid att skruva ihop min stationära dator så nu sitter jag och skriver från den. Har dragit mig för att göra det för jag vet att jag har massvis med ofärdiga projekt liggandes på den och på något sätt har det känts bekvämt att tänka att det får vänta tills en annan dag så länge datorn var i bitar. Nu har jag inte kvar den ursäkten längre. Menmen det är inget överhängande utan rent personliga projekt så får ta det när jag känner för det.


Ja och så skulle jag ju bjuda på mig själv också! Jag sjunger väldigt sällan numera för jag känner att gitarr och musikarrangemang är min starka sida så det är vad jag fokuserar på. Men ikväll blev suget för stort så jag gav mig på ett par låtar och tänkte varför inte posta resultatet här. Så får ni höra min 'ljuva' stämma haha.  Använde karaokeversioner. Båda är väldigt fina låtar tycker jag och bland mina favoriter.


Röstprov/Right Here Waiting (ursprungligen av Richard Marx)

https://soundcloud.com/mrx-18/right-here-waiting-mr-x-originally-by-richard-marx/s-HWKsx


Nightrain (ursprungligen av Maks & The Minors)

https://soundcloud.com/mrx-18/nightrain-mr-x-originally-by-maks-the-minors/s-AXncY

Av Mr X - 10 juli 2015 19:30

Jahaja, då var man hemkommen från ännu en dejt. Hade kunnat ha bättre tur med vädret idag, istället för sol och värme var det lite halvgrått och småljumt i luften. Men det regnade åtminstone inte just då :-)Strax innan avtalad tid begav jag mig mot stranden. Vi har ju ett antal stränder här så vi bestämde oss för en av de lite mindre då massor av barnfamiljer och tonåringar som stojjar och stimmar kan bli lite påfrestande. När jag närmar mig ser jag att hon redan står och väntar en bit innan stranden. Hon ser mig inte direkt för hon är vänd åt ett annat håll men jag känner igen henne på det långa mörkbruna håret som locka sig ner över hennes axlar samt på hennes figur. Hon får syn på mig när jag närmar mig och firar av ett bländande leende som jag besvarar. Vi hälsar på varandra, hon får en kram och jag överräcker några rosor åt henne. Sedan traskar vi tillsammans ner mot stranden.


Det är inte så mycket folk där med tanke på det halvdana vädret och vi slår oss ner på stranden en bit ifrån ett annat par som är på väg ut i vattnet. Jag plockar fram vinflaskan och druvorna jag tagit med mig och så börjar vi att prata. Det blir inte så mycket sagt om jobb och dylika formaliteter då hon för tillfället är arbetslös och jag själv bara jobbar deltid. Istället pratar vi mycket om familjen. Jag får höra om såväl hennes syster som bor i Sverige som resten av hennes familj som bor i Portugal. Hon frågar också mycket om min familj. Sen pratar vi om våra intressen. Till min glädje inser jag att vi båda är riktiga rockrävar så för en stund flyter diskussionen på av sig själv om diverse band vi gillar.
 

(Bild lånad från google)


En sak jag verkligen gillar med människor från sydligare länder är att de ofta är så spontana och oinbundna. Jag gillar Sverige skarpt men måste medge att många av oss svenskar är lite väl stela och nedtonade. Medan jag nickar eller skrattar lite halvhögt medan hon pratar reagerar hon med utrop, gester och hejdlösa gapskratt när jag berättar saker för henne. Det känns som att alla reaktioner är helt ofiltrerade och kommer direkt från hjärtat. Det är vackert och något jag själv strävar efter att bli bättre på.


Efter en stund bestämmer vi oss för att ta ett dopp vi också. Så vi delar upp oss och försvinner iväg en snabbis för att byta om. När hon kommer tillbaka är jag redan i vattnet som är ganska kyligt och uppfriskande. Hon skyndar sig i hon med och vi simmar ut en bit. Väl därute njuter vi av solen som tillfälligt tittat fram och glittrar över havsytan innan jag bestämmer mig för att busa lite och dyker för att ta ett grepp om henne underifrån. Hon skriker till och vi hamnar under vattnet båda två innan vi kommer upp till ytan igen hostandes och skrattandes.


Hon slår på mitt bröst och grälar lite på mig fast med glimten i ögat. Sen innan jag vet ordet av har hon lagt armarna om min nacke och kysser mig. Det blir en lång kyss och sedan ytterligare några kyssar innan vi huttrandes börjar dra oss upp ur vattnet. Trevligt trevligt. Där kan man tala om kvinnligt initiativ ;-)


Vad ska jag säga om resten av dejten? Vi hade det mysigt och skrattade mycket. Allra mest åt min extremt knapphändiga portugisiska och hennes futila försök att rätta mina felaktiga uttal. Jag har som tur är stor självdistans och kan skratta åt mig själv. Men när jag sa você é linda till henne som betyder du är vacker rodnade hon iallafall och verkade på det hela tycka det var charmigt att jag kan lite portugisiska. En stund satt vi bara tysta också. Lyssnade på fiskmåsarnas skrän och såg vågorna rulla in. Väldigt romantiskt.


En mycket trevlig dejt med en trevlig kvinna och jag är på riktigt bra humör för tillfället! Nu är det den där uppföljningen det är frågan om, hur snart ska man messa eller ringa henne måntro? Finns det någon praxis för vad som är för tidigt? Om ni läsare har någon koll på detta får ni gärna säga vad ni tycker.

Nu ska jag slappa med en film. Funderar på Eraser eller Total Recall kanske. Blir en kopp kaffe och så chokladpudding med grädde till det så är min fredag så bra som den bara kan bli!

Av Mr X - 10 juli 2015 14:34

Om en liten stund ska jag iväg på min dejt. Duschat och bytt om, kammat håret och borstat tänderna. Check. Nu ska jag bara ge mig själv ett peptalk så kör vi på sen! Lite trist att vädret är så mulet som det är men går nog bra ändå.

Vad hittar ni andra på såhär på fredagseftermiddag?

Av Mr X - 9 juli 2015 20:00

Ja idag har det varit regnigt och ruskigt hela dagen. Det är lustigt, knappt har man hunnit märka att det blivit sommar så känns det som det börjar gå mot höst. Men än har vi nog ett antal sommardagar framför oss.


 


Har tillåtit mig själv att ha en riktig vilodag idag. Bara ta det lugnt och göra det jag känner för. Låg och tittade på Big Bang Theory en lång stund tidigare idag, sen var jag ut en vända och handlade lite, lagade en god middag och nu ska det sitta fint med en kopp kaffe. Till helgen blir det en hel del att göra. Har ju min dejt förstås och utöver det kommer jag också få besök av några släktingar.


Apropå dejten så har vi fortsatt att prata på lite från och till. Så nu vet jag mer om henne och hittills känns det bra :-) Hennes svenska är inte jättebra men det är inga problem att gå över till engelska de gångerna den tryter så vi förstår varandra bra ändå. Det enda som oroar mig lite är att på något sätt får jag känslan av att hon väntar sig en hel del från dejten. Och det klart, förhoppningsvis blir den lyckad. Men det är sånt där som kan ge en prestationsångest i onödan. Jag är lite i valet och kvalet men förmodligen köper jag blommor åt henne. Det är kanske inte helt nödvändigt på en första dejt men jag tycker det är en trevlig gest och i vilket fall bättre att hon blir överraskad än besviken för att jag inte ger henne något.


Jag funderade apropå dejting förresten tidigare idag på hur många stolpskott till människor det finns. Jämt när man läser i relationsforum så får man höra helt sinnessjuka saker som folk gör inom förhållanden. Det är otrogenhet hit och dit, inte orka lyfta på ett finger på hemmaplan/kvinnor som leker mamma åt sina partners, extrem svartsjuka och rent allmänt underliga beteenden. Minns en grej jag läste i en blogg för några år sedan som jag fortfarande idag anser tar priset. Det var en tjej som var ihop med en kille som brukade envisas med att använda toaletten när hon duschade. Han skulle jämt in och skita så fort hon klev in i duschen. Det var alltså inte så att han råkade bli nödig utan han gick och höll sig tills hon skulle duscha! Sen när han var klar kunde han utbrista "åh vad gott det luktar eller hur älskling??". Haha vad  i helvete? Dessutom även om det får anses vara en småsak i sammanhanget skulle han alltid pissa i handfatet också vad nu meningen skulle vara med det. Det kommer kanske inte som en chock att attraktionen dog rätt snabbt från hennes sida.


Men det mest tragiska är ju när folk står ut med sån där skit dag in och dag ut. En del har iallafall vett att göra slut relativt omgående så snart de märker att det inte alls fungerar. Jag fattar inte hur en del män och kvinnor tänker. De har en underbar partner som verkligen gör allt för dem och är helt fantastiska och så går de och förstör alltihop. Istället för att vara tacksamma för att de hittat en så fin person och verkligen göra sitt bästa för att vara en bra partner i retur. Det är sorgligt. Inget misstag jag kommer att begå. Man ska aldrig börja ta någon för givet och aldrig behandla någon respektlöst.


Nu ska jag avrunda för duschen lockar.

Men här är en otroligt träffsäker låt för alla er som är eller någonsin har varit ihop med en riktig idiot.

Lyssna och lär

https://www.musixmatch.com/de/songtext/Wilmer-X/Hon-%C3%A4r-ihop-med-en-insekt#Av Mr X - 9 juli 2015 10:45

Det är måndag klockan 08:15 och lektion i SO. Alla i klassen suckar och begraver huvudet i bänkarna. Det sista viskande skvallret om helgens bravader har avtagit i takt med att läraren tar ton. Dags för ännu en vecka i helvetet. På rasten sticker vi ut jag och mina vänner och drar ner till sjön. Sitter och pratar om ditten och datten medan vi slänger sten efter sten ner i sjön. Bara ännu en måndag i raden av alla andra.


Fast allt är inte skit. En del av lektionerna är inte så dumma och så länge jag har mina vänner och klasskamrater omkring mig är det helt okej. Det är de ensamma stunderna de flesta av oss fasar för. Skolan är ett slagfält som lärarna för länge sedan tappade kontrollen över. De tuffa och de äldsta gör i stort sett vad de vill medan vi andra håller oss undan så gott vi bara kan. Glåpord har blivit vardagsmat. Misshandel och nedtryckning av huvuden i toalettstolarna sker med jämna mellanrum. Lärarna ser mellan fingrarna och skyndar snabbt förbi i korridorerna. Om det är av rädsla för sin egen säkerhet eller bara för att döva sitt samvete genom att slippa se vad som försiggår vet jag inte.


Jag hör till den gruppen de inte så gärna ger sig på. Därför att de vet att jag kommer slå tillbaka. För att de vet att jag inte bara tar emot skit. Jag har förtjänat en viss respekt i deras ögon och därför är de försiktigare. Men det innebär inte att jag går säker för den sakens skull. Jag måste vakta vartenda steg jag tar för är de många eller de gånger de har kniv på sig vet jag att de inte drar sig för att ge sig på mig heller. Och de gånger de inte är tillräckligt många för att utgöra ett hot haglar ändå glåporden när jag går förbi. Det finns alltid något att anmärka på. Alltid något som är fel på mig och jag får höra att jag är udda. Att börja käfta tillbaka är meningslöst för givetvis är de omogna imbeciller men just där och då är de kungarna. I skolan som gud glömde i en liten avkrok till by är det dem som har makten och inte jag.


De flesta andra accepterar mig. Några tycker t.o.m bra om mig. Men jag vet ändå att jag sticker ut. För att jag tänker på ett annorlunda sätt och för att jag har andra värderingar och intressen än vad som är standard i byn. Ett tag blir jag punkare. Det ger mig en tydlig identitetskänsla mitt i virrvarret av influenser och strömningar som tonårsåren utgör.


Helgerna är på ett sätt värre än skoldagarna. Tristessen inomhus lockar till att vara ute men att vara ute innebär att utsätta sig för risken att stöta på fel gäng helt ensam. Fester är också ett risktagande. Jag går sällan på fest överhuvudtaget men mina vänner som tidigt får smak för att dricka åker på fester i andra byar eller inne i staden vilket innebär att jag oftast spenderar kvällarna med att vara hemma och någon gång gång ibland driva runt i byn under ständig vaksamhet. Det kommer till en punkt då jag frågar mig själv om det här är livet. Att leva i en liten skithåla till by där man hela tiden får vara rädd och orolig för vad som komma skall. Om livet består av att tvinga sig igenom skoldagarna och sedan sitta framför tv'n hela kvällen eller ränna runt och hitta på dumheter utomhus. Dagarna flyter ihop till en enda grå sörja efter ett tag. Barndomens glada och förväntansfulla syn på livet ter sig så långt borta.


Så plötsligt en dag händer något. Jag har håltimme själv medan mina vänner har andra lektioner så jag sätter mig på en bänk under några avlägsna träd i utkanten av skolområdet. Efter ett tag dyker en tjej upp och slår sig efter en kort blick på mig ner bredvid. Jag har sett henne många gånger förut. Långt blont hår, slank, en bra bit kortare än mig och oftast klädd i svart eller rosa. Mestadels brukar hon driva omkring ensam med ett par stora lurar och lyssna på musik. Det är freestyle eller bärbar cd-spelare som gäller för mp3-spelaren har ännu inte kommit till Sverige. Jag har undermedvetet noterat att hon också verkar vara något av en udda fågel och att hon varit måltavla för spott och spe vid flera tillfällen.Hon är väldigt söt och går precis som jag i åttan fast i en parallellklass har jag för mig.


Utan att jag riktigt vet hur så börjar vi prata. Vi pratar om musik och vi pratar om skolan. Vi pratar om byn och hur vi vill bort därifrån. Vi pratar om drömmar och ambitioner. Bara ett par dagar senare sitter vi på samma bänk igen och pratar under rasten. Snart tillbringar jag nästan all min lediga tid tillsammans med henne. Det faller sig så naturligt att vara tillsammans och att bara prata om allt möjligt. En dag inser jag att jag vill ha henne. Jag kysser henne. Sara som hon heter kämpar inte emot. Vi försvinner in i skogspartiet alldeles intill och rätt vad det är ligger vi i gräset. Hon ligger ovanpå mig och hennes långa hår kittlar mitt ansikte när hon böjer sig ner för att kyssa mig igen. Samtidigt som det känns pirrigt känner jag mig så otroligt lycklig. Som att jag plötsligt från ingenstans har hittat en mening med livet. Allt känns på något sätt så mycket mer verkligt och den grå dimman som mitt liv så länge har varit insvept i lättar.


Eftersom ingen av oss har så mycket bättre saker för oss att göra pratar vi med varandra och umgås så mycket det bara går. Jag låser in mig på mitt rum och pratar med henne i telefon om kvällarna. På morgonen loggar jag in på datorn som vår familj alldeles nyligt hade skaffat, kopplar upp modemet och läser så de ljuva ord hon ofta sänt mig precis innan hon ska lägga sig. De ger mig styrka att gå till skolan. I skolan ses vi så ofta vi bara kan men bara om vi kan vara ifred ostörda någonstans. Ännu är vi inte redo att komma ut som pojk och flickvän. Ingen av oss vill ha vår kärlek nersolkad och förstörd av deras hån och avskyvärda ord. När jag sitter på lektionerna spanar jag alltid ut genom fönstret efter henne.


En fredagskväll tar vi språnget. Vi går runt på byn hand i hand. Finner styrka i varandra. När vi passerar ett moppegäng med äldre killar skrattar de och slänger glåpord efter oss. Men för första gången någonsin rör det mig inte ens i ryggen. Jag kan inte ens bli förbannad med hennes lilla hand som trycker min. Jag ler bara hånfullt tillbaka åt dem, väl medveten om att jag har något de aldrig kommer få. De kanske äger skolgården och gatan, de kanske får komma till ibland med naiva och stupfulla tjejer på fester som inte vet bättre men de kommer aldrig att få uppleva det vi har.


Den helgen är det mer än bara en debut som blir av. Hennes föräldrar är bortresta och det är bara hennes lillasyster hemma. Inlåsta på hennes rum med stereon som pumpar ut hennes älskade KISS klär vi av varandra och utforskar varandras kroppar. Allt går i slow motion och det känns som vi hånglat i timtals när hon till slut faller tillbaka på rygg med särade ben och jag följer efter. Jag har aldrig sett någonting så vackert tidigare och jag insuper verkligen synen av hennes nakna kropp så väl att jag än idag enkelt skulle kunna återkalla minnet framför mina ögon. När akten är över somnar vi tillsammans. Nästa dag när jag vaknar måste jag nypa mig i armen för att inse att det är verklighet och ingen dröm.


Livet fortsätter så en tid. På något vis känner jag mig immun mot allt dåligt och negativt omkring mig. Jag skiter i vad folk tycker om mig eller vad de säger om mig för jag vet att hon accepterar och älskar mig. Tillsammans är vi inte udda utan normala. Vi har varandras ryggar och kan stå upp emot hela världen om så krävs.  På helgerna fortsätter vi att vänslas hemma hos henne eller ibland hemma hos mig. Livet är underbart. Vi gör upp planer för framtiden och hur vi ska försöka flytta ihop så fort det bara är fysiskt möjligt.
Som ni kanske förstår blev det inte riktigt så. Vi började glida isär så småningom. Vi insåg med tiden att vi nog egentligen inte hade så mycket gemensamt och att vi ville åt helt olika håll. Och en dag var det så över och en kort epok av min tonårstid tog sitt slut. Jag ska inte sticka under stol med att det var jobbigt men samtidigt hade vår tid tillsammans gett mig en glimt av hur livet kan vara. Att det även finns fina och roliga saker som motvikt till det dåliga. Kort därefter började jag också gymnasiet och trivdes betydligt bättre där.


Det jag kan tänka idag är att all kärlek har sitt eget unika värde. En lång och stabil kärlek grundad i en liknande livssyn och livsstil kanske är att föredra i vuxna år men det innebär inte att den där korta gnistan som uppstod mellan två förvirrade själar som sökte acceptans och förståelse hos varandra på något sätt var mindre värd eller mindre verklig.


Och fastän jag idag ser på livet och mig själv på ett helt annat sätt kan jag fortfarande dra mig till minnes hur det var att växa upp och ta sig igenom tonåren. För vissa är det en väldigt jobbig tid och allt jag kan säga egentligen är att det blir bättre. Det kommer en tid för er också då ni kommer finna ett sammanhang ni känner att ni passar in i. Friheten är inte långt bort och det är en fantastisk känsla den dag ni är gamla nog att bestämma helt själva över era liv.

Av Mr X - 8 juli 2015 21:30

Idag var det faktiskt en riktigt bra dag. Jag var med min anhöriga till läkaren (hon hade fått en ny läkare). De som såg mitt tidigare inlägg om hur bristfällig vården är och hur dåligt bemötta vi har blivit förstår kanske att jag stålsatte mig för en ny rond. Men den här läkaren var superb. Hon var trevlig. Hon ställde frågor och lyssnade sedan noga och lät oss prata till punkt. Hon förstod. Hon påpekade hur den förra läkaren hade haft minst sagt underliga åsikter om saker och ting. Och i slutet av mötet hade vi kommit fram till en vettig handlingsplan. Det är så här det ska fungera. Man ska inte behöva kämpa med näbbar och klor för att få den behandling man behöver då man är långtidssjuk. Man ska inte behöva släpa med artiklar och studier skrivna av experter för att ens läkare är inkompetent och inte är bekant med hur en sjukdom ska behandlas. Jag ska inte behöva veta bättre hur ett tillstånd ska behandlas än en läkare. Då är det något som är allvarligt fel med vården.


Så otroligt skönt att bara kunna prata på ett normalt och trevligt sätt och på tio minuter lösa något man fått harva i timtals med andra läkare med. Läkaren var så trevlig och söt att jag nästan kände för att kyssa henne i tacksamhet innan vi gick men jag avhöll mig vilket kanske var tur hehe. Nu ska jag unna mig att ikväll för en gångs skull helt släppa alla tankar och oro kring min anhörigas hälsa. Och tar det här steget i rätt riktning som ett gott omen.


Har också hunnit med att jogga lite i regnet vilket var skönt fastän jag blev väldigt blöt där på slutet.

Just nu sitter jag i soffan och dricker Portello.

Bjuder på en riktigt glad låt

Av Mr X - 8 juli 2015 17:45

Jag gick in för att blogga relativt anonymt. Främst då jag gärna vill kunna dela med mig av allt möjligt här på bloggen samt att den ju även kommer handla en del om de jag dejtar och då kan det ju bli lite pinsamt och underligt om de skulle råka läsa här. Men också för att jag ogillar presentationer i stort och tycker det är roligare när folk får bilda sin egen uppfattning av en.


Dock hade jag tänkt komma igång med att posta lite mer om mig själv också och när nu en läsare gärna ville att jag skulle dela med mig av mer bestämde jag mig för att göra det nu :-) Då jag har en vän som gillar att skriva på fritiden frågade jag henne om hon hade lust att göra en intervju med mig lite halvt på skämt. Det ville hon dock gärna (hon följer också bloggen) så här är resultatet:


Elin: Nå Mr X. Du har gäckat oss ett tag nu - vem är mannen bakom masken? Vad sysslar du t ex med?

X: Jag är främst aktiv inom IT. Lite olika områden, support kan man väl säga, säkerhet, programmering mm

Elin: Så om du blir missnöjd med den här intervjun gör du en Lisbeth Salander på min dator?

X: Hehe nej. Lisbeth Salander är i en klass för sig och för övrigt är jag rätt laglydig numera

Elin: Hmm! Nåja vi går vidare. Du bor i mitten av Sverige och rätt lantligt har jag förstått. Hur trivs du där?

X: Jag trivs väldigt bra. Men visst händer det att jag funderar på att flytta. Antingen inom Sverige eller utomlands
Elin: Till vilket land isåfall?

X: Irland kanske. Eller något sydligare och varmare land, exempelvis Spanien eller Portugal.

Elin: Är det något särskilt som lockar med Irland?

X: Ja som du vet har jag ju varit där flera gånger och jag tycker det är ett väldigt fint land naturmässigt och trivs även bra på andra sätt. Svårt att sätta fingret på vad det är.

Elin: Jag förstår! Bor du ensam eller har du någon familj?

X: Jag bor ensam, inga barn sedan tidigare eller så

 

 

Elin: Oki! När du inte hänger vid datorn håller du enligt egen utsago på med musik. Vad för slags musik då?

X: Jag får väl främst svara rock men egentligen är det en konstig mix av massor av musikstilar. Jag skriver som jag känner och ibland blir det en mer poppig låt och andra gånger en rockballad.

Elin: Har du gett ut något?

X: Nej men jag hoppas på att kunna göra det i framtiden. Man vet ju aldrig i vilken utsträckning ens musik går hem bland folk.

Elin: Åja var inte så blygsam nu! Du har ju spelat upp en del för mig som jag tyckte lät väldigt bra.

X: Man tackar :-)

Elin: Jag rapporterar bara sanningsenligt. Du har även ett stort filmintresse inte sant? Har du några favoritfilmer du vill dela med dig av?

X: Jag gillar mycket 80-tals filmer. Främst action men även komedier. Terminator, Scarface, Polisskolan och inte Star Wars att förglömma för att nämna några.

Elin: Visst är det sant att du gillar att titta på romantiska komedier också?

X: Ehm... ja det händer väl någon gång ibland.

Elin: Ja för oss två emellan så har jag hört att om man ropar att det är Adam Sandler eller Drew Barrymore på tv så kommer du rusande! ;)

X: Inga kommentarer.

 

 

Elin: Nåja vi ska inte fästa oss för mycket vid det. Låt oss istället gå över till ditt kärleksliv! Du ska snart på dejt igen. Vilka egenskaper skulle du säga att du går på när det gäller kvinnor? Utseende? Personlighet?

X: Jag skulle nog säga att jag går på kanske 80% personlighet och 20% utseende. Det är viktigt för mig att det fungerar bra att prata och att hon är någorlunda intellektuell och har humor. Utseende är jättesvårt. Jag gillar både brunetter, blondiner och rödhåriga och på samma sätt både kurviga och smalare kvinnor. Folk kan vara snygga på så olika sätt.

Elin: Så sant. Vilka är dina tre bästa egenskaper utseendemässigt och personlighetsmässigt?

X: Klurig fråga.. jag har fina ögon har jag fått höra. Blåa är dem med något drag av grönt. Sen gillar jag min kroppsbyggnad och att jag har rätt breda axlar. Har lätt för att bygga muskler om jag vill även om jag för tillfället är otränad. Gillar också mina händer. Personlighetsmässigt skulle jag nog säga att jag är positiv, lojal och full av överraskningar.

Elin: Som?

X: Tja.. jag hittar på roliga och oväntade saker ibland helt enkelt.

Elin: Jag förstår! Och nu är det dags för sanningens ögonblick! Vilka är dina tre sämsta egenskaper?

X: Visste att den skulle komma... haha OK. Jag skjuter upp saker ibland och särskilt om det är tråkiga saker. En annan är att jag är ju oftast väldigt lugn av mig så när jag blir arg så blir jag riktigt arg och så säger man något dumt man får be om ursäkt för efteråt. Och kanske slutligen att det tar en del tid för mig att riktigt fästa mig vid någon. Fast det kan ju vara bra också att inte rusa in i saker eller hur?

 

 

Elin: Det kan det absolut vara. Hur står det till med drickande, rökande eller droger?

X: Jag dricker ibland men det är väldigt måttligt. Röker någon gång på fester eller på sommaren. Droger sysslar jag inte med.

Elin: Vad föredrar du när du dricker då?

X: Det vet ju du ;-) Dina drinkar som brukar vara väldigt goda. Men annars - whisky, baileys, rödvin eller öl (ljus som mörk) är väl vad jag föredrar.

Elin: Försök inte plocka charmpoäng nu bara för att få snällare frågor!

Elin: Vem sköter om hushållet - kvinnan eller mannen?

X: Oj beror ju helt på omständigheterna med jobb osv. Båda två vanligtvis säger jag, man delar på ansvaret. Jag är inte helt bortkommen i köket eller med en dammsugare.

Elin: Vad är det pinsammaste du någonsin gjort?

X: Hmm.. får kanske svara den gången jag fick ta mig hem från stranden utan en tråd på kroppen. Några snorungar hade varit framme och knyckt folks kläder och handdukar. Det var väl inte så fruktansvärt pinsamt egentligen utan mer så att jag inte ville åka fast för blottning. Men visst, när jag mötte grannen inunder i trapphuset naken på väg upp.. det var pinigt.

Elin: Jag kan inte sluta skratta hahaha. Varför har du aldrig berättat det förut? Iallafall! Är du en morgon eller kvällsmänniska?

X: Definitivt kvällsmänniska. Kliver bara upp tidigt om jag måste.

Elin: Hur står du politiskt sett?

X: Det är en svår fråga att gå in på i detalj. Jag nöjer mig med att svara att jag finns någonstans i mitten och varken är vänster eller högerextrem.

 

Elin: Och nu slutligen några intimare frågor. Hur förför man dig?

X: God mat kan gå hem. Eller tjejer som är väldigt sensuella av sig. Men det som avgör är om jag redan känner mig attraherad till henne överlag. Då spelar det inte så stor roll hur hon går till väga. Kan fast klä av sig bara och köra "The naked woman" haha.

Elin: Någon favoritställning?

X: Tjejen ovanpå som rider eller missionären isåfall. Fast gillar doggy också.

Elin: Om du fick välja mellan att spendera en het natt med Madonna, Rihanna eller Miley Cyrus, vem skulle det bli?

X: Madonna gör iallafall hyfsad musik och jag är inte särskilt tänd på varken Rihanna eller Miley Cyrus så hade nog fått bli donnan.

Elin: Med det får vi tacka Mr X för hans medverkan i denna intervju!

X: Tack själv Elin för att du tog dig tiden :-)

 


Slutligen på begäran av en av mina flitigaste läsare på att kommentera, en bild på mina ögon

 

 

Av Mr X - 6 juli 2015 22:15

Idag har varit en lite tuff dag. Först var det en sak som inte gick vägen som jag hoppades att det skulle göra. Sedan ringde min syster och var nedstämd. Hon som alltid brukar vara ganska cool på ytan grät faktiskt när vi pratade, jag blev lite chockad men försökte trösta henne. Sedan ringde min mor och var också nedstämd och orolig så fick försöka lugna och trösta lite där med.


Jag har nog blivit något av klippan eller fadersfiguren i min familj ända sedan min far lämnade oss när vi var små. Själv är det ytterst sällan jag gråter, händer kanske en gång vart 3:e år eller så. Dels för att jag helt enkelt inte känner för att gråta även de gånger jag mår mindre bra men antagligen har det också på ett undermedvetet plan något att göra med mansrollen. Vare sig man vill det eller inte så är det oundvikligt att till viss del bli påverkad av stereotyper och förväntningar på hur man ska vara som man blir utsatt för från samhället. Och som man brukar det heta att man ska bita ihop och gå vidare. Med tanke på hur kylig min far är/var och hur han aldrig just visat några känslor har jag nog ändå vuxit upp till en person med förhållandevis god kontakt med min känslomässiga sida, kanske tack vare att mamma gjorde ett så bra jobb som ensamstående förälder.


I vilket fall satt jag mig med gitarren några timmar istället och spelade. Sen kändes det bättre. Jag tänkte försöka spela in något och posta här på bloggen men måste byta instrumentkabel för den har börjat glappa och blev massa skrappel så får posta något senare istället.


Måste diska och fixa med tvätten nu istället, sen ska jag varva ner med en film.

Imorgon blir förhoppningsvis en bättre dag det är bara att blicka framåt!Presentation


Jag bloggar om mitt liv, om sökandet efter kärleken och allt därimellan! (För att förtydliga, det är inte jag på profilbilden)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad fastnar du först för hos en kille/tjej?
 Ögonen
 Läpparna
 Händerna
 Rösten
 Kroppen (muskler, mage mm)
 Kroppen (bröst, rumpa mm)
 Fastnar inte direkt. Utan mer personligheten/sättet
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards